Reply
Visitor
Posts: 4
Registered: ‎03-31-2012
0

Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

Hey,

 

   I have a Sony surround Sound and I purchased the rocketfish wireless to keep from drilling holes. All is hooked up, both lights are constant and I went through the menu on system to make sure that the speakers are on. I checked the wiring and all is hooked up right. Am I missing something? I linked the reciever up also, like i said both lights are constant. Thanks in advance for the help.

 

TaterMac

Visitor
Posts: 4
Registered: ‎03-31-2012
0

Re: Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

bump

Regular Contributor
Posts: 655
Registered: ‎10-29-2010
0

Re: Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

Hello TaterMac, 

Welcome to Community@ Rocketfish™!

We'll be happy to look into this concern if you'll please reply with your product model number!

Regards,
Justin
Rocketfish™ Support

Visitor
Posts: 4
Registered: ‎03-31-2012
0

Re: Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

[ Edited ]

hmm, i thought the product model number was RF-WHTIB...where do i find the product number?

Regular Contributor
Posts: 655
Registered: ‎10-29-2010
0

Re: Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

Hello again TaterMac, 

 

My apologies for any confusion. Do you have the model number of your Sony surround system? I just want to make sure that we have all necessary information to further research this issue for you. 

 

Thanks, 
Justin
Rocketfish™ Support

Visitor
Posts: 4
Registered: ‎03-31-2012
0

Re: Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

[ Edited ]

   Sorry it took so long to get back. I had to get home to find the model number. It is DAV-DZ175 Sony home theatre system. Thanks again for your assistance.

 

TaterMac

Rocketfish Product Specialist
Posts: 755
Registered: ‎03-22-2011
0

Re: Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

Hello TaterMac,

 

From the specification section of the Sony receiver, it appears that the receiver outputs 167w 3ohm to each speaker. The RF-WHTIB outputs 25w 4ohm, so it is likely that the speakers are being under powered.

Regards,
Zac

Rocketfish™ Support
Newbie
Posts: 1
Registered: ‎08-31-2012
0

Re: Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

I just bought the RF-WHTIB universal wireless speaker system and hooked it up to my Samsung Surround Sound and the rear speakers have no sound coming from them even though the sender and received connect.  My Speakers are from a Samsung Surround Sound system, model HT-Q45.  If the speakers are not receiving enough power, what options do I have to make these speakers work?

Rocketfish Product Specialist
Posts: 755
Registered: ‎03-22-2011
0

Re: Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

Hello mschriner,

 

Your receiver is rated at 3 ohms and unfortunately we do not offer any wireless audio solutions for systems requiring less than 4 ohms.

Regards,
Zac

Rocketfish™ Support
Newbie
Posts: 2
Registered: ‎12-10-2013
0

Re: Rocketfish RF-WHTIB no sound on rear speakers.

[ Edited ]

Hello,

 

I just picked this up today from Best Buy and am trying to get my rear speakers working. I have Onkyo TX-SR605 with JBL speakers rated for 8 ohms. Still no sound out of the rear speakers. I tried to do the tone testing with the receiver and i hear the tone on the front, center, and sub but not on the rear.

 

The blue lights on the transmitter and receiver are solid blue.